PIERWODRUKI pierwodruki

Sonata c-moll op. 4

Tytuł: Sonata

Strona tytułowa:
The|CLASSICAL PIANIST,|a Selection of|MOVEMENTS FROM THE WORKS|OF THE|Great Masters,|EDITED BY|BRINLEY RICHARDS.|PROFESSOR OF THE ROYAL ACADEMY OF MUSIC.|NB. This Selection is expressly designed as an Introduction to the elaborate Compositions of the Classical Writers.|Ent. Sta. Hall VR Price|London,|MESSRS. ROBERT COCKS & Co. NEW BURLINGTON STREET.|Piano Forte Manufacturers, and Music Publishers (by special Warrant)|HER MOST EXCELLENT MAJESTY THE QUEEN

Wydawnictwo: Robert Cocks & Co.

Wydawca: Brinley Richards

Data wydania: 21 V 1851

Miejsce wydania: Wielka Brytania, Londyn

Numer wydawniczy: 9727

Liczba stron: 29


Częśc pierwsza poprzedzona tytułem: SONATA.|F. CHOPIN.

Inne wydania:

Sonata c-moll op. 4 (Francuskie, Richault)
Sonata c-moll op. 4 (Niemieckie, Haslinger)
Sonata c-moll op. 4 (Wloskie, Ricordi)

Kraj Wydawnictwo
 -  Rok wydania